Izašli iz kafane, trkali se i pa udarili u kuću

0
Dva vozača vozeći svoje automobile, najverovatnije pod uticajem alkohola, zakucala su se u noći između nedelje i ponedeljka u kuću u Ulici Jovana Deroka u Kraljevu i tom prilikom skoro je srušili.
„Sve se dogodilo oko jedan sat posle ponoći. Bio sam u to vreme na poslu i supruga me je pozvala da hitno dođem, a kada sam video šta se desilo, nisam mogao da verujem. U kući koja se nalazi do ulice u to vreme nije bilo nikoga, porodica mi se nalazila u drugoj kući u dvorištu pa, na svu sreću, nije bilo povređenih. Drago mi je i što su ovi nesavesni vozači prošli samo sa lakšim telesnim povredama, kaže Milan Korać, kojem je otac vlasnik objekta.
Prema njegovim rečima, jedan od vozača tom prilikom direktno je udario u stub koji je držao sprat kuće, dok se drugi zakucao u obližnju banderu koja je potom pala na kuću. Takođe, udarili su i u dva automobila koja su tu bila parkirana.
Kako nezvanično saznajemo, reč je dvojici kumova iz Kraljeva koji su neposredno pre nego što su završili sa automobilima u kuću, bili zajedno u obližnjoj kafani.
Share.

Comments are closed.