Koncert Riblje čorbe na Promenadi

0

U vreme ovogodišnjih prvomajskih praznika Vrnjačka Banja je pripremila koncerte lokalnih rok bendova, pozorišne predstave, sajmove cveća, starih zanata, i kao kruna svečanosti koncert muzičke grupe “Riblja čorba“ 1. maja od 21 sat na Promenadi.

Tokom Prvomajskih praznika, u Vrnjačku Banju svake godine dolazi veliki broj turista, tako da se sada očekuje preko 15.000 gostiju. Godinama programski sadržaji u okviru turističke ponude Vrnjačke Banje privlače goste različitih želja i potreba, a ona postaje za mnoge glavno mesto za punjenje baterija

– U turizmu postoje dva pravila. Prvo, ako tamo gde se odlazi nije interesantnije nego kod kuće, onda putovanje nema svrhu,  i drugo, ako u hotelima i pansionima nema približno sličnih uslova konfora kao kod sopstvene kuće, onda ni boravak nece biti ugodan. Turista  će otputovati tamo gde je privučen turističkom ponudom i gde će ga stvarni sadržaji i ponude pokrenuti da potroši novac da bi se lepo proveo i lepo osećao. Ako tako bude, doći će opet. Vrnjačka Banja ispunjava sve uslove za vrlo uspešan turizam – kaže direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja Ivan Trifunović.

Share.

Comments are closed.