Autobus skliznuo sa puta u Samailima

0

Autobus “Pub internacional” koji je iz Čačka prevozio putnike za Kraljevo, prevrnuo se danas oko 13 sati. Kako smo saznali, autobus je skliznuo s puta na kojem je bilo snega, i prevrnuo se na desnu stranu. Srećom, niko nije teže povređen.

Udes se dogodio na starom putu Kraljevo – Čačak, nedaleko da sela Samaila. Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je autobus kraljevačkog privatnog prevoznika „Pub internacional“, krećući se iz pravca Čačka ka Kraljevu, najverovatnije zbog klizavog i neraščišćenog kolovoza sleteo s puta i prevrnuo se na desni bok. Tom prilikom niko do osmoro putnika nije povređen, a kako saznajemo, jedna starija žena je medicinski zbrinuta iz preventivnih razloga.

– Šofer uopšte nije vozio brzo, najviše 40 kilometara na sat, ali je zbog kolovoza prekrivenog snegom izgubio kontrolu, sleteo s puta i tek pošto se zaustavio, prevrnuo se na bok. Niko nije povređen, a jedna starija gospođa se više uplašila nego što je zadobila povrede – ispričao nam je jedan od putnika u autobusu.

Putnici iz autobusa kažu i da ova deonica magistralnog puta, nije bila očišćena i da su se putari pojavili tek posle udesa i policijskog uviđaja.

Share.

Comments are closed.