Medalja za najduži poljubac ponovo otišla u Smederevsku Palanku (video)

0

Smederevska Palanka je ponovo bila na tronu takmičenja za najduži poljubac. Prošle godine Marija Nešić, a ove Ivan Maričić i Jovana Jovanović, par iz Selevca kod Smederevske Palanke. Oni su sa svojim partnerima odneli pobede, i tako se upisali anale ovog decenijskog takmičenja na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

Jovana Jovanović i Ivan Maričić odneli su ove godine pobedu, na jubilarnom 10. po redu takmičenju „Poljubi me“. U konkurenciji deset parova, njih dvoje su se ljubili 42 minuta i osvojili vikend i romantičnu večeru u Vrnjačkoj Banji. Oni dolaze iz Selevca, malog mesta kod Smederevske Palanke i ovo im je prvi put da učestvuju na ovom takmičenju.

– Jako smo srećni što smo osvojili ovu nagradu, bilo nam je prelepo i verujem da će naša ljubav trajati večno i da ćemo i sledeće godine biti učesnici ovog takmičenja – kaže Jovana, koja očekuje da će se bolje spremiti za sledeću godinu kada nameravaju da obore rekord u dužini trajanja poljupca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su bračni par, Ljubica i Miljan Prljeta iz Beograda. Najstariji par dolazi iz Kruševca, a to su Svetlana (59) i Pavle Ilić (69) koji su čak 41 godinu u braku. Najmlađi par ove godine ima po 20 godina, a to su Đurđina Radoičić i Slobodan Ikodinović iz Jošaničke banje.

– Ove godine koja je cela u znaku jubileja, prijavili su se samo oni najhrabriji, svaka im čast, jer nije prijatno ljubiti se po ovako hladnom vremenu. Hvala i publici koja je u velikom broju došla da bodri takmičare uprkos vremenu – kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja koja je i organizator ovog takmičenja.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.