Lančani udes na putu Kraljevo – Kragujevac, četiri osobe povređene

0

U lančanom sudaru tri automobila i kamiona koji se jutros dogodio u Vitkovcu, na magistralnom putu Kraljevo-Kragujevac, povređene su četiri osobe.

Udes se dogodio kada je na „opel“, sa kraljevačkom registracijom i „reno” sa beogradskim tablama, dok su čekali u koloni da kamion sa prikolicom „man“, zrenjaninske registracije u rikverc uđe u obližnje stovarište, otpozadi naletela „škoda“ beogradske registracije. Povređene su po dve osobe iz „renoa“ i „škode“ koje su zbrinute u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu i nisu životno ugroženi.

– Saobraćaj je bio zaustavljen dok je kamion ulazio na stovarište. Ja sam bio prvi u koloni, a iza mene „reno“. Odjednom se začuo snažan udarac, a potom još jedan i moj automobil se bukvalno zakucao u kamion, dok je „reno“ završio u njivi. Da li vozač „škode“ zbog magle nije video da smo se zaustavili i nije stigao da prikoči nije mi poznato. Ja sam prošao bez povreda, kao i moja majka koja se nalazila u automobilu, ali se prilično uplašila – ispričao je vozač „opela”.

Saobraćaj na ovoj deonici puta bio je u kratkotrajnom prekidu.

Share.

Comments are closed.