Srpska Nova godina: Marija Šerifović na punoj Promenadi, u Trsteniku OK bend (video)

0

Vrnjačka Banja ove godine proslavlja 150 godina aktivnog bavljenja turizmom i proslavu tog velikog i znaccajnog jubileja započela je koncertom Marije Šerifović, za doček srpske Nove godine.

Zajedno sa 5.000 posetilaca, Marija Šerifović je dva sata izvodila svoje najpoznatije pesme, a onda su u ponoć, uz veliki vatromet, svi zajedno dočekali Novu godinu.

Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja rekao je za Tanjug da je koncert Marije Šerifović, ustvari početak velikog jubileja, a to je 150 godina organizovanog turizma u Banji.

– Ovakvim tempom i sličnim nastupima, i sa još bogatijim programom, susretaćemo se tokom cele godine. Očekujemo da Vrnjačka Banja ove godine obori sve rekorde po posećenosti gostiju – rekao je Đurović.

U susednom Trsteniku na Trgu je svirao Goran i OK bend, koji su sa oko 1.500 sugrađana, u svom stilu doccekali pravoslavnu Novu godinu.

Ljubiša Marković, zamenik predsednika opštine Trstenik, čestitao je Novu godinu sugrađanima.

– Goran i OK bend su napravili lepu atmosferu na našem trgu, što možete i videti na licima sugrađana, koji su celu noć igrali – rekao je Marković.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.