Pronašla psa posle četiri godine

0

Nakon četiri godine, Beograđanka Ivana Bjelić je ponovo sa svojim psom! U trenutku kada je Ivana prijavila da je ukraden, njen ljubimac Cezar, imao je samo osam meseci! Nakon pune četiri godine, pas je pronađen i to u jednom kraljevačkom naselju!

Ivana, koja je želela da njen labrador Cezar, bude deo njihove porodice koja živi na Čukarici, nestao je pre četiri godine, i to dok je još bio štene. Ivana, koja je tada bila maturantkinja, tog dana užurbano se vraćala kući, tek što je pristigla sa ekskurzije, kako bi prvo ugledala svog Cezara. Međutim, par sati pre toga, štenac, koji je imao tek osam meseci, nestao je.

– Tražili smo ga svuda. Po kraju, po azilima, pitali ljude da li ga je neko video. I nikakvu informaciju nismo dobili. Ali, ja nikada nisam izgubila nadu da ću ga ugledati, jer on za mene nije bio kao ostali psi, jer nije mogao svojim temperamentom i ponašanjem da se uporedi ni sa jednim drugim. Razmišljala sam kasnije, kako su godine prolazile, da možda nađem drugog psa. Ali, onda se setim Cezara, i to sve prođe – ispričala je Ivana.

Ali, onda je pre dva dana usledio telefonski poziv iz kraljevačkog azila za napuštene pse i mačke, sa rečenicom: Ivana, našli smo vašeg psa!

Prvi susret sa Cezarom posle 4 godine

– Samo što se nisam srušila. Nisam mogla da dođem k sebi. Predrag Drobnjak iz Kraljeva mi je rekao da su pronašli psa sa čipom, u kojem piše da sam ja vlasnica i da je prijavljena njegova krađa. Poskočila sam od sreće. Da, pronašli su mog Cezara! – rekla nam je ova devojka.

Odmah je sela u auto, i uputila se ka Kraljevu. Kaže da je samo razmišljala o tome da li će je on prepoznati, jer je bio mali kada je nestao, i o tome kako sada izgleda.

– Nije me prepoznao odmah. Ja sam ga polako dozivala i prilazila mu. Kada je počeo da maše repom, shvatila sam. Prepoznao me je. Kada smo se vratili u Beograd, iznenadila sam se da je prepoznao dvorište, čak su mu i sobe bile poznate. Život mi se promenio, moram priznati. A trenutno sam posvećena samo mom Cezaru – kaže Ivana, naglašavajući koliko je čipovanje pasa bitno, jer u protivnom, nikada ga ne bi pronašla.

Cezara su prijavili meštani naselja Jarčujak u Kraljevu jer im je pas ulazio često u dvorište, a njima je to smetalo. Nisu bili ni svesni koliko su ustvari dobar potez načinili.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.