Voda iscurela iz sistema za grejanje i poplavila deo Doma zdravlja

0

Havarija na delu sistema za grejanje koja se dogodila prethodne noći u očnoj ambulanti na trećem spratu Poliklinike, pričinila je veliku materijalnu štetu. Havariju je izazvalo pucanje radijatora, pa je voda iscurela iz sistema  na sve strane, i za kratko vreme poplavila brojne ordinacije i ambulante.

„Najgore su prošle Služba za zdravstvenu zaštitu žena, Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva i Hitna služba Doma zdravlja, kao i Očna i Ortopedska ambulanta Opšte bolnice“, kaže dr Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja Kraljevo.

Prema njenim rečima voda je u jednom trenutku dostigla i više od deset centimetara. Kaže da su vrlo brzo pristigli su ljudi iz vatrogasne službe i „Vodovoda“. Osim oštećenih podova i plafona sa kojih je i nekoliko sati nakon havarije curela voda, potopljeni su i računari, kolposkop u Službi za zdravstvenu zaštitu žena, kao brojna elektronska i neelektronska oprema.

„Pacijente upućujemo u Službu hitne medicinske pomoći, privremeno smo prekinuli rad naših ambulanti gde ne dolaze hitni slučajevi. Kovid ambulanta je na sasvim drugom mestu i ona normalno radi“, naglasila je direktorka Doma zdravlja.

Share.

Comments are closed.