Beba umrla u snu prirodnom smrću

0

Rezultati obdukcije jednomesečne bebe iz Kraljeva koja je preminula u nedelju ujutru, javnosti još nisu poznati, ali kako nezvanično saznajemo, reč je o prirodnoj smrti. Gotovo je izvesno da je ovaj tek rođeni dečak umro u snu prirodnom smrću, najverovatnije od posledica gušenja.

„Doktori sa pedijatrije u kraljevačkoj bolnici smatraju da je reč o prirodnoj smrti. Ali, tačan uzrok, odnosno šta je prethodilo smrti, može da pokaže jedino obdukcija“, kaže za Nova.rs izvor iz policije.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kraljevu, i prema nezvaničnim informacijama, nema indicija da je smrt bebe nastupila nasilnim putem.

Majka je bebu nahranila oko tri sata posle ponoći i tada je sve bilo u redu. Kada je ujutro, oko osam sati, otišla da obiđe svog najmlađeg sina, on nije disao i nije davao znake života. Otac i majka su pokušali reanimaciju, ubrzo je stigla i hitna pomoć ali bebi, na žalost, nije bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Policija je obavila razgovor sa roditeljima i, bar za sada, niko nije priveden.

Tragedija koja je zadesila ovu porodicu uznemirila je Kraljevčane. Pojedine komšije sa kojima smo pričali, kažu da su tog jutra čuli vrisak žene. Nakon toga ispred zgrade su stigli hitna pomoć i policija.

Komšije iz zgrade kažu da se porodica sa četvoro dece nedavno doselila, objašnjavajući nam da su u pitanju vrlo pristojni ljudi.

„Skoro su se doselili sa troje dece, a bebu su dobili pre nešto više od mesec dana. Nismo se najbolje poznavali, ali zaista mi je žao zbog ove nesreće“, ispričao je jedan od komšija.

Share.

Comments are closed.