Kolima pregazio muškarca u pešačkoj zoni kod Crkve Svete Trojice

0

Incident se dogodio u nedelju, oko 21.30, u pešačkoj zoni na Trgu Svetog Save u Kraljevu. Napadač je vozeći „opel astru“ italijanskih registracija, ušao u pešačku zonu sa namerom da povredi grupu muškaraca sa kojom se prethodno posvađao. U tom naletu autom, jedan muškarac je zadobio teške povrede. Zbog višestrukih preloma, sanitetom je prebačen u kraljevačku bolnicu.

Vozač „opel astre“ je, kako saznajemo, posle nekontrolisane vožnje Trgom na kojem gotovo uvek ima dosta šetača, među kojima i dece i starijih Kraljevčana, pobegao u nepoznatom pravcu. U međuvremenu je identifikovan i policija intenzivno traga za njim preduzimajući sve mere na rasvetljavanju ovog incidenta.

– Vozač je na plato između crkve i Doma vojske uleteo velikom brzinom, udarivši u kiosk sa kokicama. Onda je divljao trgom i potom velikom brzinom pobegao ostavaljajući za sobom preplašene ljude koji su se tu zatekli – kaže jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim informacijama, incidentu je prethodila svađa dve sukobljene grupe u jednom obližnjem ugostiteljskom objektu. Kada se, navodno, sve smirilo jedan od učesnika u svađi je pokušao da automobilom „izravna račune“.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.