Herojski čin policajca spasio ostale kolege

0

Policajac iz Raške koji je ranjen prilikom hapšenja Mladena M. (38) iz Čačka, zadobio je prostrelnu ranu u nozi. Nakon intervencije u novopazarskoj bolnici, policajac je prevezen u KBC Kragujevac. Njegovo stanje je stabilno. Ali, policajac je učinio neverovatan potez. U trenutku kada je sa kolegama hteo da uhapsi Čačanina, osumnjičeni je izvadio pištolj. Tada je hrabri policajac skočio na njega i počelo je rvanje.

– Znali smo da se radi o neuračunljivom i poprilično jakom muškaracu, za kojim se tragalo. Lociran je u jednoj kafani na magistrali kod rođaka, u blizini Raške. Kada su mu policajci rekli da mora da bude priveden u stanicu, ovaj muškarac se razbesneo. A onda je izvadio pištolj. Policajac je skočio na njega i počelo je rvanje. Tada je pištolj opalio i pogodio ga u nogu. Onda su i ostali priskočili i savladali ga – ispričao je izvor iz policije.

Zahvaljujući ovakvom podvigu, spašena je cela patrola. Jer, prema rečima ovog izvora, teško psihičko stanje Mladena M. moglo je da vrlo lako da dovede do toga da zapuca na sve policajce koji su došli da ga uhapse. Mladen M. se nalazi u pritvoru.

Nakon incidenta u čačanskom kafiću, tokom vikenda, policija je privela Mladena M, ali se on nakon nekog vremena našao na slobodi do utorka uveče kada je uhapšen u akciji kod Raške.

Kako saznajemo, Mladen M. je upućivao pretnje vlasniku lokala koje su prijavljene policiji, pa je izdat nalog za hapšenjem po kojem je i sprovedena akcija.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.