Dve osobe poginule u sudaru automobila i kamiona

0

U teškom saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros, oko 6.30, u mestu Tavnik, na deonici puta Kraljevo-Preljina, dve osobe su poginule, dok je jedna osoba zadobila teške povrede i kako saznajemo, nalazi se u životnoj opasnosti. Poginuli su S.H. (28) i E.H. (18), dok je žena N.H. (49) u životnoj opasnosti i lekari se bore za njen život.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „golf“ rožajske registracije, krećući se prema Preljini prilikom preticanja kamiona kraljevačke registracije direktno udario u autobus kragujevačkog prevoznika „Vihor“ koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Smrskani golf – Vozač i suvozač poginuli na licu mesta

Dve osobe iz „golfa“ su na mestu preminule, dok je jedna ženska osoba, koja se takođe nalazila u automobilu, sa teškim povredama sanitetskim vozilom prevezena u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu i lekari se bore za njen život. Niko od putnika autobusa nije povređen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio je u potpunom prekidu, a posle uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.