Sedam puta ubo devojku a onda se obesio

0

Aleksandar T. (26) iz Kraljeva sedam puta je nožem ubo Anđelu S. (23) a potom se obesio. Kako smo saznali, devojka je živa, ali u teškom stanju. Anđela je u tako teškom stanju uspela da se javi svojoj majci koja je pozvala policiju.

Prema nezvaničnim informacijama, Anđela je tokom noći nekako uspela da se javi policiji, dok ju je majka uzalud čekala da se vrati kući, pa je i ona zbog toga pozvala policiju. A, policajce koji su prvi stigli u Pečenog, na mesto gde se sve odigralo, sačekao je više nego jeziv prizor. Krvavi tragovi na jastuku, podu, tepihu i kauču.

Sve se odigralo u noći između srede i četvrtka u nedovršenoj kući Aleksandrovog dede u selu Pečenog na putu Kraljevo – Kragujevac. Kako nezvanično saznajemo, Aleksandar je u prizemlju kuće nožem sedam puta svirepo ubo Anđelu u vrat, grudi i stomak. Nakon što je završio monstruozno delo, Aleksandar se u istoj prostoriji obesio.

Kuća u kojoj se dogodio zločin

Sa veoma teškim povredama, opasnim po život, devojka je sanitetskim vozilom, u svesnom stanju, prevežena u bolnicu u Kraljevu gde je ubrzo i operisana. Kako saznajemo, njene vitalne funkcije su stabilne.

– Verujte da dok nije došla policija nisam znao šta se desilo, a nisu ni ostale komšije. U toj kući niko nije živeo već duži niz godina, a Aleksandar i njegova majka koji žive u Kraljevu povremeno su dolazili, najviše na par sati – priča komšija Zoran Petrović.

On kaže da se Aleksandrov deda u toj kući ubio iz puške, dok se njegov otac obesio u šumi nekoliko kilometara odavde.

Radnici koji rade u obližnjoj mlekari, koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se desio zločin, rekli su za „Kurir“ da su za ovaj događaj saznali u četvrtak u pola šest ujutru, kada su došli na posao, i videli policajce koji su vršili uviđaj.

Pretpostavlja se da su Aleksandar i Anđela u napuštenu kuću bez struje, telefona i vode, došli sami u večernjim satima. Ali zašto je mladić potegao nož na devojku, a potom se obesio za sada nije poznato.

– Aleksandar je dolazio je povremeno na dedino imanje, i drva je sa drugovima vukao iz porodične šume. Kuća je bila zapuštena i u njoj niko nije živeo – rekao je jedan od radnika ove mlekare.

Saznali smo da Aleksandar do sada nije prijavljivan policiji za bilo kakav oblik nasilja.

Anđela je dovežena u četvrtak ujutro, oko 3.30, u svesnom, ali teškom stanju, životno ugrožena sa najmanje sedam povreda po telu nanešenih najverovatnije nožem. Ekipa hitne pomoći je odlično reagovala na terenu i zbrinula povređenu. Devojka je potom operisana, i dalje je životno ugrožena, ali je stabilnog zdravstvenog stanja – kaže Zvonko Veselinović iz Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.