Poginuo kad je pokušao da ukrade bakarne vodove u trafostanici

0

Večeras oko 19 sati, u Naselju „Moša Pijade“ u Kraljevu, od strujnog udara nastradao je za sada neidentifikovani muškarac. Zbog opekotina koje je zadobio po celom telu, nije bilo moguće identifikovati ga. Kako saznajemo, nastradao je dok je u obližnjoj trafostanici pokušavao da ukrade bakarne vodove.

Kako se pretpostavlja, muškarac je pokušavao da ukrade bakarne vodove iz trafo stanice u sklopu stambene zgrade u Naselju “Moše Pijade”. Od teških povreda zadobijenih ovom prilikom, muškarac je na mestu preminuo.

Prema priči stanara ove zgrade, nakon nestanka struje iz trafo stanice se osetio jak i čudan smrad, a muškarca koji je neovlašćeno ušao u ovu prostoriju bez svesti i sa opekotinama po telu pronašli su radnici EPS koji su odmah po prijavi da je nestala struja brzo stigli na intervenciju.

– Radnici EPS su u trafo stanici odmah primetili da nedostaje nekoliko bakarnih vodova, zato se i pretpostavlja da se radi o pokušaju krađe. Ova prostorija je inače zaključana i nije poznato kako je muškarac uspeo da uđe unutra – ispričali su stanovnici ove stambene zgrade.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.