Najpoznatiji „selfista“ u Srbiji je penzioner!

0

Zoran Stanković, penzioner iz Kraljeva postao je bukvalno preko noći najpopularniji lik na Instagramu. I to zahvaljujući selfijima koje svakog dana postavlja na svom profilu. A ima ih preko hiljadu, i na svakom od njih ima naočare i uvek različiti stajling.

„Pustiću brkove kao ti“, „Zoki, pozdravlja te moja baba“, „Gledam Vaš profil ceo dan i čekam da izbacite sliku“… Ovo su samo neki od gomile veoma inspirisanih i duhovitih komentara ispod fotografija, odnosno selfija Zorana Stankovića.

Zoran Stanković ili Čika Zoki kako ga na Instagramu zovu mladi

U razgovoru sa njim, rekao nam je da je slučajno pre godinu dana došao u kontakt sa instagramom, kada mu je ćerka otvorila profil. I onda je kako kaže ljubav prema selfiju spojio sa ovom društvenom mrežom. Danas imamo neverovatan proizvod. Zoran ima skoro 35.000 pratilaca, a veliku većinu je dobio za svega nekoliko dana.

– Mladi me najviše prate. Neverovatno je kako oni primete i najsitniji detalj na fotografiji. Zapazili su odmah da svakog dana menjam naočare i garderobu. Da svakog dana pijem kafu i limunadu. Svaki detalj mog sakoa izanaliziraju – priča Zoran.

Otkrio nam je da ima desetak pari naočara za sunce ali uskoro će dobiti iz Nemačke od prijatelja još dvanaest pari. I kako Zoki kaže, obožavaoci će uskoro moći svakog dana da ga vide u drugim naočarima.

– Moji pratioci će onda moći još više da me komentarišu – kaže kroz osmeh ovaj penzioner.

Zoran savetuje prijatelje penzionere da ima zabavnijih stvari od šaha!

I koliko je Zoran postao popularan u Srbiji govori i činjenica da ga mnogi u Kraljevu gde živi, zaustavljaju na ulici želeći da naprave selfi sa njim. Kaže da planira ubuduće da selfije pravi i na istorijskim i lepim lokacijama u Kraljevu.

– Bilo mi je teško u početku da se snađem na instagramu ali i da napravim dobar selfi. Ipak sam ja penzioner. Ali sada mi se sve više sviđa i čak savetujem i nekim mojim prijateljima da osim šaha ima i drugih zabava – objašnjava  Zoran.

Iako je danas veoma popularan, Zoran kaže da nije previše opterećen time, ali kaže da mu je zanimljivo da ga cela Srbija zna.

– Ima svakakvih komentara. Ali, primetio sam više pozitivnih nego negativnih – kaže penzioner iz Kraljeva koji je prošle nedelje imao samo 500, a sada 35.000 pratilaca.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.