Pijani mladić udario autom u prodavnicu pa pobegao u Hitnu

0

Vozač automobila “reno” koji se u subotu uveče “zakucao” u prodavnicu “Gala market” u centru Kraljeva, kako saznajemo, bio je pijan. Kraljevčanina starog 19 godina policija je u toku noći privela nakon što ga je pronašla u Službi hitne pomoći. Razlog zbog kojeg je izgubio kontrolu nije još poznat jer je mladić doživeo potres mozga.

Udes se dogodio kada je „reno“, čačanske registracije, koji se kretao iz Karađorđeve ulice ka centru grada, bukvalno zakucao u prodavnicu „Gala market“ koja se nalazi na samom uglu ove veoma prometne raskrsnice. Nakon udesa, vozač „renoa“ je izašao iz automobila i pobegao u nepoznatom pravcu.

– Mladić se javio Hitnoj službi zbog zadobijenih povreda glave. Međutim, policiji nije ništa mogao da izjavi jer je doživeo potres mozga – kaže izvor iz bolnice.

Najveća sreća je da u momentu udesa u prodavnici nije bilo mušterija i niko od radnika nije povređen, a od siline udarca popucala su sva stakla na ulaznim vratima. Postojala je mogućnost i da strada neko od prolaznika.

– Da većim delom nije udario u zid, automobil bi kroz stako sigurno kompletno uleteo u prodavnicu i ne smem ni da pomislim šta bi se tada desilo. Prava je sreća što niko nije nastradao jer je u ovo vreme subotom i na pešačkom prelazu ispred radnje i na šetalištu koje baš ovde počinje mnogo prolaznika – kaže Ljubinko Veljković, vlasnik „Gala marketa“.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.