Obrt: Službenik izmislio pljačku pošte u Ratini

0

Službenik pošte u Kraljevu L.L. (36) uhapšen je jer je iscenirao pljačku pošte u selu Ratina u kojoj je zaposlen. Kako saznaje „Srbija video“, ovaj radnik je sebe vezao trakom preko usta, kao i ruke i noge ispod stola na kojem je radio. Pljačku je izmislio kako bi prikrio proneveru od skoro milion dinara.

Kraljevačka policija je razotkrila je plan službenika pošte L.L. koji je hteo da sakrije proneveru novca koja je trajala unazad duži period. Zato je smislio plan da navodno bude opljačkan, kako bi se kasnije taj manjak prikrio.

L.L. je toliko daleko otišao u svom planu da je osim ruku i nogu, trakom vezao sebi vezao i usta. Kada je policija došla da uradi uviđaj on im je ispričao kako je razbojnik ušao sa pištoljem koji odmah uperio u njega pa ga on zbog toga nije dobro ni video i nije mogao da ga opiše.

Reč je o proneveri od oko milion dinara. Kako smo saznali, policija je ovog službenika uhapsila.

Podsetimo, pošta u selu Ratina kod Kraljeva, navodno je opljačkana u utorak. Kako se prvobitno mislilo, razbojnik je uz pretnju pištoljem od službenika pošte zahtevao da mu preda novac, a kada je to radnik učinio, on ga je potom vezao i kao na filmu brzo pobegao u nepoznatom pravcu.

Saznali smo i da je policiji ova priča službenika pošte L.L. od samog početka bila sumnjiva.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.