Sudar auta i mini busa na Ibarskoj: Vozač “stila” poginuo, a suvozač teško povređen

0

Jedna osoba je poginula, a jedanaest je povređeno u sudaru putničkog putničkog automobila i mini-busa u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška.

Sudar se dogodio sinoć oko 22 sata, a od zadobijenih povreda vozač automobila “fijat stilo” na mestu je preminuo, dok je suvozač sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. S teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa.

Kako saznajemo, u mini-busu su bili igrači rukometnog kluba „Karađorđe“ iz Topole.

– Jedan pacijent je sa teškim povredama smešten na Intenzivnu negu bolnice. Dvoje pacijenata se nalazi na ortopediji. Reč je o teškim povredama, otvrenom prelomu u predelu kolena i isčašenje kuka. Ostalih osmoro je lakše povređeno i oni su nakon zbrinjavanja u Hitnoj službi, pušteni kućama – rekao je za „Srbija video“ Zoran Mrvić direktor kraljevačke bolnice.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila. Kako navode „Putevi Srbije“, saobraćaj je normalizovan.

Izvor: Srbija video

 

Share.

Comments are closed.