Otrovanim supružnicima, lekari se bore za život

0
Saša i Rada Vuković, bračni par iz Trstenika koji su se u petak otrovali tako što su popili mešavinu sone kiseline i mišomora, nalaze se u šok sobi bolnice u Kruševacu. Kako smo nezvanično saznali, njihovo stanje je stabilnije, ali neizvesno.
– Muškarac je u lošijem stanju od žene. Svesni su i konstantno se prati njihovo stanje koje se zbog povrede organa za varanje može iskomplikovati. Još uvek nije poznato šta su tačno popili, ali smatra se da su njihovi životi i dalje ugroženi – kaže izvor iz kruševačke bolnice.
Vukoviće je u stanu pronašla radnica njihove turističke agencije iz Trstenika. Hitna pomoć ih je zatekla u jako lošem stanju. Žena je povraćaja krv, dok je muškarac ležao nepomičan sa naduvenim stomakom. Lekarki su tada rekli da su popili sonu kiselinu i mišomor.
Pretpostavlja se da je bračni par pokušao da se ubije zbog problema u poslovanju jer su, navodno zapali u dugove. Predstavnici turisitčke agencije „Milenijum“ iz Trstenika navode da sa nestrpljenjem očekuju vesti o zdravstvenom stanju svojih poslodavaca.
Izvor: Srbija video
Share.

Comments are closed.