Baka se borila sa razbojnikom u sred dana na ulici

0

Nepoznati razbojnik napao je danas bakicu oko 13 sati, u Ulici svetog Nikolaja Žičkog, nedaleko od OŠ „Svetozar Marković“ i gradskog groblja, u Kraljevu i tom prilikom joj sa vrata otkinuo deo zlatnog lanca.

Nikola Brkušanin, vlasnik obližnje radnje „Večni san“, kaže da je u jednom trenutku izašao iz radnje i ugledao bakicu kako se fizički bori sa jednim muškarcem.

– Krenuo sam ka njima da joj pomognem, a muškarac je pobegao u obližnju ulicu. Držeći trećinu pokidanog zlatnog lanca u ruci baka je bila vidno uznemirena i uplašena. Doneo sam joj čašu vode i stolicu da se pribere – priča Nikola.

Prema njegovim rečima, ubrzo je stigla i policija koja, kako saznajemo, traga za drskim razbojnikom.

– Od straha, baka bar pet minuta nije mogla da govori, ali je potom rekla da se oseća dobro i nije želela da zovem hitnu pomoć. Strašno je ovo što se desilo u sred dana i to u prilično prometnoj ulici. Nadam se da će baka uspeti da prevaziđe šok i da će razbojnik biti uhvaćen i kažnjen – dodaje Brkušanin

I njegova radnja se pre godinu dana takođe našla na meti lopova. Tada mu je ukraden novac iz kase, a počinioci, prem njegovim saznanjima, bar do sada još nisu uhapšeni.

 

 

Share.

Comments are closed.