Otišli da zarade za svadbu: Miloš poginuo, a Snežana teško povređena!

0

Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana poginuo je u noći između utorka i srede u Bečićima, a njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena, kada ih je na bulevaru pokosio automobil budvanskih tablica koji je vozio E.A. (23). Miloš je preminuo na licu mesta, a Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smeštena u bolnicu u Risnju.

Miloš i Snežana su pre nekoliko meseci došli u Crnu Goru i sezonski su radili u Bečićima. Kako smo saznali, i Snežanina rođena sestra Anica je otišla sa njima da radi, ali kobne noći nije bila u njihovom društvu. Na njih je naleteo automobil budvanskih tablica, a od siline udarca Miloš je preminuo na licu mesta, a Snežana zadobila teške povrede i lekari joj se bore za život.

Dok je crnogorska policija navela samo inicijale uhapšene osobe E.A, u komentarima na društvenim mrežama pojavilo se ime devojke koja je navodno bila za volanom automobila. U pitanju je, kako se navodi u komentarima crnogorskih čitalaca, ćerka bivšeg policajca i biznismena iz Budve?! Ali, u crnogorskim medijima se nije pojavila informacija koja bi ukazivala da li je u pitanju ista osoba.

Miloš Vukomanović iz Zvečana pored Kosovske Mitrovice se sa Snežanom Rudinac iz Kraljeva upoznao u Vrnjačkoj Banji na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam, na kojem su oboje studirali. Iako je Snežana završila fakultet, Milošu je bilo ostalo još par ispita. Snežana i Miloš bili su u vezi četiri godine, i trebalo je uskoro da prave i svadbu, ali su njihovi snovi zauvek ugašeni.Veliku ljubav su prošle godine krunisali veridbom, a onda ovog leta zajedno, i sa sestrom Anicom otišli u Bečiće da zarade novac, kako bi napravili svadbu kada se vrate.

U kući porodice Rudinac nije bilo nikog. Otac Radomir i majka Nada su posle par sati nakon što se stravična nezgoda dogodila, krenuli u Crnu Goru i u bolnicu u Risnju. Prva njihova komšinica, Milica Veljović sa suzama u očima rekla nam je da reč o predivnoj porodici.

– Poznavala sam i Miloša jer je boravio kod Snežane kad god bi bio u Kraljevu. On je i prošle godine radio na moru, u hotelu, dok je Snežana zajedno sa Anicom ovog leta prvi put otišla. Verili su se, a svadbu su planirali kada sakupe malo novca. Sneža ima jako teške povrede, a Rade i Nada su otišli u Crnu Goru čim su čuli šta se dogodilo – priča Milica sa nevericom.

Par koji je bahati vozač automobila udario, vraćao se pešice s posla. Dok je mladić preminuo na licu mesta, njegova verenica Snežana je prevezena u risansku bolnicu. Njeno stanje je i dalje kritično.

– Snežana Rudinac je u bolnicu stigla sa teškim povredama. Ima povredu glave, grudnog koša, potkolenice i natkolenice desne noge. Nalazi se na intenzivnom odeljenju i dalje je u situaciji opasnoj po život – kažu iz risanske bolnice.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.