Putnički voz naleteo na devojku, stanje povređene veoma teško

0

Putnički voz koji saobraća na liniji Zvečan – Kraljevo, u sredu uveče oko 22 sata, i blizini pružnog prelaza na tzv. Pampuli, nedaleko od glavne železničke stanice u Kraljevu, naleteo je na devojku koja je hodala prugom. Kako smo saznali, K.J. (26) iz Kraljeva je doživela teške povrede, i nalazi se u kritičnom stanju.

– Devojka je dovezena u bolnicu u veoma teškom stanju. Tri ekipe doktora su prethodne noći angažovani kako bi je spasili. Obe potkolenice su morale biti amputirane, a ima i teške povrede glave i grudnog koša. Tri tima hiruga su cele noći bili oko devojke. U veoma teškom je stanju – rekao je za „Srbija video“ izvor iz kraljevačke bolnice.

Tragovi krvi na mestu nezgode

U kraljevačkoj policiji smo saznali da je devojka u trenutku kada je voz naleteo na nju, imala slušalice u ušima.

– Išla je prugom u tom trenutku, i najverovatnije nije čula da nailazi voz jer je slušala muziku sa slušalicama u ušima. Nemamo informacije da je možda reč o samoubistvu – saznajemo u policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojka K.J. (26) je prethodne večeri posle kraće rasprave sa ukućanima, rekla porodici doviđenja, uzela slušalice i otišla napolje. Neposredno nakon toga na nju je naleteo voz.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.