Žena poginula u udesu, dvojica muškaraca kritično

0

U teškom udesu koji se dogodio u jutros oko 9 sati u mestu Lozno na Ibarskoj magistrali, na putu Kraljevo – Raška, poginula je S.S. (42) iz Novog Pazara. Dvojica muškaraca koji su bili u istom autu kao i poginula, teško su povređeni, dok je žena koja je vozila drugi auto prošla sa lakšim povredama.

Do direktnog sudara, došlo je između mercedesa novopazarskih tablica i forda niške registracije, na velikoj krivini u mestu Lozno, u dolini Ibra. Poginula S.S. (42) iz Novog Pazara bila je na mestu suvozača u mercedesu, a u njemu su bila i dvojica muškaraca. Nakon sudara sa fordom koji je vozila žena iz Kraljeva, putnike u smrskanom mercedesu su spasioci izvadili tek nakon što su ga isekli.

– Naša ekipa je prva stigla na lice mesta. Zatekli smo smrskan mercedes. Žena nije davala znake života, dok je mladić koji je vozio imao povredu grudnog koša. Drugi, koji je sedeo na zadnjem sedištu imao je prelom noge. Odmah smo im dali infuziju i čekali da spasioci iseku lim kako bi ih izvukli – rekao je Dragoslav Dugalić, šef ambulante u Ušću.

Kako smo saznali u kraljevačkoj bolnici, dvojica muškaraca su smeštena na Intenzivnoj negi, sa teškim povredama opasnim po život. Žena iz Kraljeva koja je vozila forda je lakše povređena i najverovatnije će biti puštena na kućno lečenje.

Saobraćaj na putu između Kraljeva i Raške bio je u prekidu nekoliko sati, a onda je pušten u jednoj kolovoznoj traci i obavljao se naizmenično.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.