Cepter želi da kupi i „Zvezdu 2“

0

Biznismen Filip Cepter je pre nekoliko dana poslao ponudu o kupovini nedovršenog dela hotela „Zvezda“ u Vrnjačkoj Banji. Kako smo saznali, njegova ponuda je bila niža od 50 odsto procenjene vrednosti, a procena je da objekat vredi 202 miliona dinara, pa će o ponudi raspravljati Odbor poverilaca.

Cepter je početkom godine kupio hotel „Zvezdu“ u samom centru Vrnjačke Banje za 1,4 milona evra, a koji se danas zove „Cepter hotel“. Tada nije bilo zainteresovanih ponuđača i za tzv. „Zvezdu 2“, odnosno nedovršeni objekat koji se naslanja na ovaj hotel.

Megalomanski projekat hotela „Zvezda 2“ sa šest spratova i hiljadu soba u samom centru Vrnjačke Banje, koji je prestao da se gradi 1990. godine, uskoro bi mogao da dobije epitet „resort“. Pre nekoliko dana stigla je ponuda od Ceptera i za ovaj objekat, koji je inače procenjen na 202 miliona dinara. Kako smo nezvanično saznali, njegova ponuda je bila je niža od 50 odsto od procenjene vrednosti.

– Ponuda će za nekoliko dana biti razmatrana na sastanku Odbora poverilaca. Moguće je i da bude prihvaćena, jer niko do sada nije dostavljao ponude za ovaj objekat. Samo u renoviranje je prema nekim procenama potrebno uložiti oko sedam miliona evra – rekao nam je izvor iz Vrnjačke Banje.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.