Majka pokušavala satima da oživi štene koje je pregazio auto! (video)

0

Prizor na kojem pas pokušava da oživi svoje štene koje je usmrtio automobil, i to na pljusku, nijednog prolaznika u Kraljevu nije ostavio ravnodušnim. Majka je satima gurala šapama i lizala nastradalo štene, dok se nisu pojavili zaštitari životinja i odneli nastradalog psića.

Detalj ovog srceparajućeg događaja, snimila je jedna od ljubiteljki životinja koja je sa stanarima zgrade u blizini toplane u Kraljevu, hranila izbačenu kuju i njeno štene.

– Pre dva jutra stanari su videli kuju kako na kiši stoji i kao da je tražila pomoć. Kada su joj prišli, videli su da joj je neki bahati vozač u delu ulice gde je inače ograničenje 40 kilometara na sat, pregazio štene. Ko zna koliko je ona stajala pored njega i pokušavala da ga oživi. Lizala ga je i gurala, a onda gledala u prolaznike. Ličilo je kao da moli za pomoć. Prizor je bio užasno tužan – priča Danijela Jović iz Udruženja za zaštitu životinja “Spaske” iz Kraljeva.

Stanari su uspeli nekako da je odvoje od šteneta i sklone ga. Ali, majčinski instinkt joj nije dozvoljavao da se udalji sa tog mesta.

– Stajala je još dugo na kiši, na mestu gde su joj ubili štene. Organizovali smo da se što pre steriliše, ali već treći dan je nema na tom mestu – ispričala je Danijela.

Izvor: Srbija video

 

Share.

Comments are closed.