Dečaka ranili metkom iz vazdušne puške dok je išao ulicom

0

Osnovac iz Kraljeva pogođen je u uho dok se Hajduk Veljkovom ulicom vraćao kući sa treninga. Dečak je posle lekarske pomoći dobro, a istraga je u toku.

Zbog svega što se dogodilo, na Fejsbuku se oglasila njegova majka, Katarina L. iz Kraljeva, koja je napisala da se njen sin vraćao se u sredu uveče, posle treninga, kući Hajduk Veljkovom ulicom u Kraljevu, kada je, kako sam kaže, začuo nešto poput praska petarde, a onda osetio i neopisiv bol u uhu iz kojeg je potekla krv.

Majka kaže da joj je u prvom trenutku delovalo kao da je pogođen parčetom metala iz praćke, međutim, kada je odvela dete da mu lekari saniraju povredu, u Hitnoj pomoći su im rekli da je dečak pogođen metkom iz vazdušne puške. O svemu je obaveštena policija, pa je u toku istraga koja treba da pokaže odakle je pucano.

– Večeras kada se moje dete vraćalo sa treninga pogođeno je iz vazdušne puške, metkom. Gde ide ovo Kraljevo? Ovo je bruka i sramota za Grad za Srbiju. Ne mogu da verujem u koliko rizičnom gradu živimo. Večeras moje dete, sledeći put ko zna čije dete će biti povređeno. Zaštitimo decu – napisala je Katarina na svom profilu na Fejsbuku.

Želeći da zaštiti drugu decu, Katarina je reagovala objavom na društvenim mrežama. Povređeni dečak je sada dobro, iako je trpeo velike bolove dok je metak izvađen iz uha.

Share.

Comments are closed.