Teodora Krsmanović: Verujemo da Jelena nije ubijena na nasipu! (video)

0

Teodora Krsmanović iz Kraljeva, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović, kaže za „Srbija video“ da je porodica sigurna da ona nije ubijena na nasipu, i da to sa tvrdnjom izjavljuju.

– Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu. A što se tiče tog petka, ona je poslednji put viđena u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri, jer je posle toga niko nije ni video niti čuo – rekla je Teodora.

Na naše pitanje, da li je moguće da je bila u vezi sa izvesnim tajkunom, Teodora kaže da to nije moguće, jer su uvek nekood ukućana znao gde je Jelena.

– Nemoguće je da je Jelena bila u vezi sa drugim muškarcem jer je non stop bila u kući, i imala je obaveze oko ćerke i bila je porodična žena. Svi su znali gde se ona tih dana kretala. Kuća, vrtić, poseta majci u bolnici. Drugo, non stop je bila sa Zoranom, i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, non stop je bila na vezi s njim, a pri tom joj je čitao sve poruke – ispričala je Teodora.

Teodora i Jelena Krsmanović

Njena sestra kaže da Jelena nije imala puno momaka u vezi, jer je sa Zoranom bila u vezi od mladosti. Ona kaže da ne želi sudi i da iznosi mišljenje porodice da li je Zoranovo hapšenje ispravno ili ne.

– Šok je bio za nas kada je Zoran uhapšen. Kao i za malu Janu. Ne možemo da utvrdimo daje to istina. Postoje organi koji će to utvrditi – rekla nam je Teodora.

Ona kaže da je njena porodica angažovala Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

– Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu, jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se reši ubistvo –rekla je Teodora.

Ona kaže da se viđa sa malenom Janom u Beogradu alii da izbegava da priča o njenj majci.

– To su bolne teme i ne želim da joj namećem tu priču. Jednom je pomenula mamu i setila se naših zajedničkih detalja. Ali, ona zna. Pitala je već kada će biti uhapšen taj zlikovac – rekla je Teodora.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.