U centru Vrnjačke Banje pronađen leš u fazi raspadanja

0

U centru Vrnjačke Banje, u Ulici Gavrila Principa, pedesetak metara iznad izvora Topla voda, u napuštenoj kući,  u subotu je pronađen leš neidentifikovane osobe, najverovatnije muškog pola u fazi raspadanja. Uzrok i vreme smrti nisu poznati. Uviđaj su obavili policija i zamenik Višeg javnog tužioca iz Kraljeva. Leš je odnet na obdukciju u Kraljevo.

Kako saznajemo, leš je primetio i policiju obavestio državljanin Crne Gore koji trenutno boravi u Vrnjačkoj Banji. Uznemirene komšije pričaju da se po ovim kućama skupljaju se skitnice i narkomani.

– Više niko od nas noću ne prolazi pored “Železničara”. Park koji se nalazi centru Banje, a kao da je pitanju neki horor film. Ko zna kad je taj umro i kako – kaže jedna starija gospođa koja živi u blizini.

U policiji smo saznali da obdukcija još nije obavljena, ali da je leš u napuštenoj kućici najverovatnije još od prošle zime.

– Nema tragova nasilja. U pitanju je stariji čovek, koji se najverovatnije smrzao zimus – kaže izvor iz policije.

Napuštena kuća nalazi se u ulici u kojoj ima još praznih, zapuštenih i demoliranih objekata među kojima je i napušteni hotel “Železničar”, o čijem propadanju I stecištu beskućnika i narkomana smo već pisali ranije.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.