Nedović na Zvezdinom kampu: Ovde se uči za dobru karijeru!

0

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović posetio je košarkaški kamp Crvene zvezde u Vrnjačkoj Banji. Nedović je imao motivacionu ulogu, odnosno dečacima, polaznicima kampa, ispričao je koliko su ovakve vrste košarkaskih kampova bitni za učenje.

Nedović je rekao da su kampovi dobro iskustvo za košarkaše i da će polaznicima preneti iskustva iz kampova jer ih je kao dečak nekoliko puta pohađao.

– Čak i danas sam u kontaktu sa nekim ljudima koje sam upoznao na košarkaškim kampovima. Potrebno je da se druže i slusaju trenere jer puno mogu da nauče. Uvek ću se rado odazvati ovakvim pozivima, i veoma zadovoljan što sam prvi put u Vrnjačkoj Banji“ – rekao je Nedović, napominjući da je prve košarkaške korake napravio na sličnom terenu.

Dušan Radović, direktor Sportskog centra u Vrnjačkoj Banji, koji je zadužen za košarkaške terene na popularnoj „Kocki“, rekao je da ja već postalo tradicionalno da KK Crvena zvezda organizuje kampove u Vrnjačkoj Banji.

– Sportski tereni u „Kocki“ su upravo zbog saradnje sa Crvenom zvezdom adaptirani i presvučeni novom podlogom koja ima FIBA licencu. To je i bio početak ulaganja opštine Vrnjačka Banja u sportsku infrastrukturu“ – rekao je Radović.

Pored Nedovića u kampu je i Filip Čović, plejmejker FMP-a, koji će sa kolegama trenerima raditi sa grupom od četrdesetak dečaka koji su došli u kamp iz svih delova Srbije.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.