Zaprosio devojku u avionu dok su preletali preko poruke (video)

0

Da još uvek ima onih koji smatraju da je prosidba čin koji treba da bude nešto što će se pamtiti celog života, pokazao je primer Nebojše Vučićevića i Tamare Pendić iz Kraljeva. Nebojša je odlučio da od jednog, naizgled običnog panoramskog leta iznad Kraljeva, napravi pravo iznenađenje svojoj budućoj supruzi, i njihovu trogodišnju vezu krunišu brakom.

Njih dvoje su zakazali let sportskim avionom iznad Kraljeva, a prijatelji su u na zemlji pripremili iznenađenje i poruku Tamari da se uda za Nebojšu. Dok su leteli iznad grada, poznanici su na pisti Sportskog aerodroma razvukli natpis na kojem je bila ispisana poruka: Tamara volim te, udaj se za mene.

U trenutku kada su preletali avionom iznad poruke, dimni signali u različitim bojama okruženi oko platna sa porukom, signalizirali su pilotu da preleti iznad, i u tom trenutku Tamara je ugledala šta je bilo napisano. Tada joj je Nebojša poklonio prsten i zaprosio je.

– Osećala sam se u trenutku zbunjeno, a onda prijatno iznenađeno i srećno, i verovatno ću danima o ovome misliti. Prelepo mi je i divno se osećam – rekla nam je Tamara, kada je izašla iz aviona.

A na pisti su ih dočekale baklje i flaše šampanjca kako bi svi nazdravili budućem braku.

– Posle dva meseca razmišljanja kako da zaprosim Tamaru, a da to ne bude nešto obično, sa prijateljima sam se dogovorio da to učinimo na ovaj način. Sve je ispalo prelepo i presrećni smo  – ispričao nam je Nebojša.

Share.

Comments are closed.