Vrnjačka Banja obasipana poljupcima

0

Aleksa i Marija

Marija Nešić i Aleksa Busarac pobedili su na takmičenju za najduži poljubac u Vrnjačkoj Banji. Ljubili su se
neprekidno 39 minuta na poznatom Mostu ljubavi, a od toga su polovinu vremena proveli na jednoj nozi.

Na takmičenju za najduži poljubac, takmičari su morali da stoje i na jednoj nozi, kako bi stigli do svoje nagrade. Pomešala su se osećanja ljubavi, uzbuđenja, ali i razočarenja onih koji nisu mogli da izdrže najduže.

Na kraju su Marija Nešić iz Smederevske Palanke i Aleksa Busarac iz Knića odneli glavnu nagradu, produženi vikend u Vrnjačkoj Banji. Pored toga, oni su proglašeni i za najlepši par, pa su osvojili i vikend u Kraljevu.

– Zajedno smo godinu i po dana, i studiramo u Vrnjačkoj Banji. I nije nam bilo teško na takmičenju, jer svakog dana vežbamo poljupce – rekli su kroz osmeh Marija i Aleksa.

Tradicionalno takmičenje na Dan zaljubljenih u Vrnjačkoj Banji “Poljubi me” okupilo je ove godine uglavnom mlade parove koji su svoju vezu hteli da krunišu pojavljivanjem na ovom takmičenju. Ali, na Mostu ljubavi pojavio se i najstariji par, Spaska i Slobodan Nikolić iz Kraljeva.

– Prošle godine smo se venčali, tako da smo najmlađi par na ovom takmičenju. Naša poruka je da se volite zauvek – kažu njih dvoje koji su već zagazili u sedmu deceniju života, a dobili su nagradu za najstariji par.

Iako se prijavilo desetak parova, mnogi su odustali kada su videli koliko će ih ljudi posmatrati i kakva je medijska pažnja poklonjena ovom događaju.

– U pitanju je manifestacija ljubavi u čast svih zaljubljenih, a ujedno je Sveti Trifun, pa je ljubav spojena sa vinom. Tako na jednom mestu smo imali izuzetan proizvod zaljubljenih i ljubitelja vina – kaže Ivan Trifunović direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.