Ni tri meseca nisu živeli zajedno, a partner je prebio na smrt

0

Kraljevačka policija uhapsila je Amniju G. (38), zbog toga što je u ponedeljak, u porodičnoj kući u Kraljevu, nevenčanoj supruzi Šemsiji Jeseti (35) naneo povrede, od kojih je preminula na licu mesta. Kako smo saznali, nesrećna žena je pre manje od tri meseca došla iz Subotice kako bi živela u Kraljevu.

Šemsijino beživotno telo pronašla je Hitna pomoć u Romskom naselju 2. Tada javnosti nije bilo poznato da li je smrt nastupila nasilnim putem, a policija je kasnije u toku večeri uhapsila Amniju G. kod kojeg je Šemsija živela.

– Pre dva-tri meseca je Šemsija iz Subotice došla kod Amnije. Dovela je svoju ćerku i dvoje unučadi. Inače, njih dvoje su bili zajedno još pre dvadeset godina, i koliko znam čak imaju i dete. Ne znam šta se tačno dogodilo u ponedeljak, ali znam da su se stalno svađali – priča jedan od njihovih komšija.

Ostali stanovnici ovog Romskog naselja sa kojima smo razgovarali, kažu da ne znaju puno i da je žena nastradala posle svađe.

– Nemamo mi šta tu da pričamo. Posvađali su se u kući, a i mnogo toga ni ne znamo. Valjda ju je pretukao. Video sam samo da se pojavila hitna služba. Kasnije uveče je došla i policija kako bi uradila uviđaj. Znamo samo da je Amnija dugo bio samac, i da je ona skoro došla kod njega – pričaju momci koje smo zatekli u naselju.

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca, koji je u prisustvu policije izvršio uviđaj, Amniji G. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Više tužilaštvo je naložilo da izvrši obdukcija tela nastradale žene.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.