Tajanstveni posetioci Vrnjačkog parka

0

U godini kada Vrnjačka Banja beleži rekordan broj gostiju,  u Vrnjački park su se doselili tajanstveni posetioci. U šetnji prekrasnim parkovima mogu se sresti i neuobičajeni posetioci, koji vire i pozdravljaju vas iz stoletnih stabala. Na prvi pogled hteli biste da dodirnete sovu,  ili da pobegnete od lisice.

Ali kada otkrijete da se radi o fotografiji, nastupa  iznenađenje, pa smeh i tako do narednog stabla.

– U želji da pratimo moderne turističke trendove, i gostima ponudimo nešto interesantno, „naselili„ smo Vrnjački park sa novim stanovnicima. Posmatrao sam oštećenja i rupe na stablima i došao na ideju da iste oplemenim vrnjacka-banja-01-stanovnici-vrnjackog-parka-foto-to-vrnjacka-banjafotografijama stvarnih šumskim stanovnika. Na dnevnoj svetlosti, a posebno u noćnoj atmosferi, turisti će uživati u susretu sa prijatnim iznenađenjima iz stabala u parku – kaže Nebojša Bogićević iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Vrnjački park je prepun bogate istorije, uspomena i svakojakih sudbina, Treba napomenuti da se u parku nalaze Japanski vrt, Rimski izvor, Lavirint, Karnevalske stepenice, Most ljubavi, Most daljinar, Paviljon za venčanja, Stoletni bor.

 

Share.

Comments are closed.