Komunalna policajka uhvaćena kako krade meso u marketu

0

Komunalna policajka A.Đ. iz Kraljeva, uhvaćena je pre nekoliko dana kako krade sveže meso i suhomesnate proizvode u DIS marketu u Kraljevu. Kako saznajemo, policajka je u tom trenutku, u marketu bila sa svojom ćerkom.

U dopisu ovog marketa koji je poslat načelniku Gradske uprave u Kraljevu, oni traže da „pošto se radi o krađi, ne žele da policajka prođe nekažnjeno za ovaj sraman čin“.

Uz pismo je dostavljena i izjava radnika kao i kopije bar kodova koje je A.Đ. skinula sa mesa i tako pokušala da prođe neprimećeno pored kase.

Kako smo saznali, komunalna policajka je sa mesa i mesnih prerađevina koje je kupila, skidala bar kodove, bacala ih, a meso stavljala u službenu torbu koju je nosila sa sobom.

– U poslednje vreme je primećeno da se kradu sveže meso i suhomesnati proizvodi. Uz pomoć video nadzora, primećene su dve osobe ženskog pola kako kradu meso. Počeli su da ih prate, i u sinhronizovanoj akciji, uhvatili ih kada su htele da izađu iz marketa. Kada su im zatražili da pregledaju torbu, A.Đ. je fizički krenula na obezbeđenje, ne dozvolivši im da to učine. Pozvana je policija, i tek tada je otvorila torbu. U njoj je pronađen kilogram junećeg buta, i suhomesnati proizvodi na meru, voćni jogurt i krem za kuvanje – rekao nam je jedan od radnika u DIS.

Komunalna policajka, za koju se saznalo da joj je to posao, tek kada je policija stigla u DIS, privedena je u policijsku upravu na saslušanje.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, u telefonskom razgovoru rekao nam je da je upoznat sa ovim slučajem, ali da će se o detaljima i sprovođenju unutrašnje kontrole baviti načelnici Gradske uprave i Komunalne policije u Kraljevu. Ali, oni su bili nedostupni za bilo kakve komentare o ovom slučaju.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.