Centar Vrnjačke Banje presvučen novim asfaltom

0

Prilazi centru Vrnjačke Banje od danas su kompletno presvučeni novim slojem asfalta. Prsten oko Vrnjačke Banje dobio je potpuno novu putnu infrastrukturu, a Boban Đurović predsednik opštine Vrnjačka Banja, izjavio danas prilikom otvaranja poslednje deonice od 900 metara, da je Banja konačno dobila saobraćajnice kakve je kao najpoznatije turističko mesto u Srbiji, trebala odavno da ima.

– Završili smo taj tzv. prsten oko Banje koji čini nekoliko ulica koje spajaju u dužini od nekoliko kilometara. Vrednost poslednje deonice koju smo danas pustili u saobraćaj je 16 miliona dinara. Zamenjene su sve dotrajale instalacije i svaka ulica je dobila trotoar kako bi turisti mogli bezbedno da se kreću – rekao je Đurović.

Đurović je rekao i da Vrnjačka Banja sada ima više parking mesta, što je takođe bio jedan od problema, pogotovo u letnjoj sezoni. Otvaranju je danas pored brojnih Vrnjčana, prisustvovao i Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS u prethodnom sazivu, a sada jedan od kandidata za novi sastav vlade.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.