Predrag Terzić (SNS) kandidat za gradonačelnika Kraljeva

0

Predrag Terzić (SNS), zamenik predsednika Skupštine Kraljeva biće kandidat za gradonačelnika Kraljeva, saznajemo u Gradskom odboru SNS u Kraljevu. Terzić će kako je dogovoreno u Glavnom odboru naprednjaka biti i jedini kandidat za gradonačelnika.

Terzić nije hteo da potvrdi ali nije ni demantovao da će biti kandidat za gradonačelnika.

– Znam da sigurno na narednoj, drugoj sednici novog saziva Skupštine Kraljeva gradonačelnik neće biti izabran. Ali na trećoj, koja će uslediti ubrzo, očekujem da Kraljevo dobije gradonačelnika. Poslednju reč daće odbornici svojim glasovima – rekao je Terzić, koji nije bio iznenađen našim pozivom.

Predrag Terzić je pre nekoliko dana, prilikom konstituisanja gradske skupštine u Kraljevu, izabran za zamenika predsednika skupštine, pa će u predstojećoj nedelji dana najpre biti razrešen te dužnosti, a onda na narednom zasedanju biti predložen i biran za gradonačelnika.

Predrag Terzić (32), politikolog, koji je nedavno stakao i doktorsku titulu na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, po svemu sudeći biće najmlađi gradonačelnik u istoriji Kraljeva.

Kako saznajemo, njegov zamenik će biti Marica Mijajlović (SNS), doskorašnja direktorka Direkcije za planiranje i izgradnju Kraljevo.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.