Kraljevački radikali spremni da udju u koaliciju sa naprednjacima

0

Međusobna trvenja između radikala i naprednjaka, izgleda da bi mogla postati prošlost, bar kada je u pitanju politička situacija u Gradu na Ibru. Naime, kraljevački radikali spremni su da uđu vlast i sa naprednjacima, ukoliko se ispoštuju načela iz njihovog programa, a koja se pre svega odnose na popravljanje socijalnog i društvenog statusa, odnosno povećanja standarda stanovnika Kraljeva.

Vesna Nikolić Vukajlović, predsednica OO SRS u Kraljevu i buduća poslanica u Skupštini Srbije, otkriva za „Srbija video“ da bi sa naprednjacima mogli da formiraju vlast u Kraljevu, ukoliko bi usaglasili programska načela.

– Politički sukobi i trvenja koji postoje između radikala i naprednjaka su lične stvari koje treba ostaviti po strani. Ljudi se vremenom menjaju! Ako bi ozbiljno seli za sto i dogovorili strategiju kako da podignemo Kraljevo koje se urušava, naravno da postoji mogućnost da budemo u vlasti sa naprednjacima – kaže Vukajlović.

Predsednica kraljevačkih radikala napomenula je za „Srbija video“ da ne isključuje mogućnost da naprednjaci ostanu u opoziciji u Kraljevu.

– Naprednjaci nemaju većinu u Skupštini Kraljeva! Što se ostale stranke ne bi udružile i napravile većinu?! Pa u koaliciji oko SNS ima više stranaka nego ostalih u lokalnom sazivu! Naprednjacima nije svejedno, iako ta njihova koalicija ima 34, od ukupno 70 odbornika – naglasila je Vesna Nikolić Vukajlović.

Izvor: Srbija video

 

 

Share.

Comments are closed.