Dve žene povređene u dva različita udesa

0

Dve žene povređene su danas u dva različita udesa u Kraljevu i to u razmaku od svega par minuta. Udesi su se dogodili nešto pre 15 časova, u užem centru grada, a povređene su pešakinja i biciklistkinja iz Kraljeva.

Na pešačkom prelazu u Ulici Vojvode Putnika, nedaleko od mosta preko Ibra, krećući se iz grada prema naselju Ribnica, na pedesettrogodišnju Kraljevčanku je naleteo „fijat punto“ kraljevačke registracije. Zbog posekotine na glavi i preloma u predelu ramena, povređena žena je zbrinuta u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

Skoro u istom trenutku, na drugom kraju grada, krećući se Dositejevom ulicom iz pravca Kragujevca ka centru grada, u neposrednoj blizini Osnovne škole „Dimitrije Tucović“, na četrdesetsedmogodišnju Kraljevčanku, koja je vozila biciklom u istom smeru, naleteo je „folksvagen pasat“ beogradske registracije. Žena je zadobila povredu glave i potres mozga zbog kojih je u svesnom stanju hitno prebačena u Opštu bolnicu u Kraljevu i, kako saznajemo, život joj nije ugožen, ali će biti zadržana na bolničkom lečenju radi detaljnijih pregleda.

Uviđaj na mestima udesa obavili su pripadnici kraljevačke saobraćajne policije posle čije će istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima su se ove nezgode dogodile.

Izvor: Srbija video

Share.

Comments are closed.