Aktivisti ne biraju: U Kraljevu izlepili plakate na kući!

0

Izgleda da aktivisti stranaka u Kraljevu ne prezaju od nikoga, pa ni od komunalnih policijaca koji su navali da će strogo kažnjavati lepljenje plakata na mestima koji nisu za to predviđeni. Tako su se na zidu jedne kuće pored Osnovnog suda u Kraljevu pojavili predizborni plakati. Iako se vidi da su iznervirani prolaznici cepali po koji deo, oni i dalje stoje i šalju poruku glasačima.

Plakate smo pronašli i u Tržnom centru preko puta bivšeg Dečjeg dispanzera. Ceo jedan ćošak je oblepljen plakatima, a izgleda da se niko ni usudio da ih ukloni, jer stoje netaknuti.

Načelnik Komunalne policije u Kraljevu, Slobodan Radaković kaže da njihovi policajci ne mogu da patroliraju celim gradom, jer ih nema toliko, ali da su zato registrovali mesta na kojima je aktivistima najinteresantnije da lepe predizborne plakate, i da će se ona nadgledati.

– Svuda se lepe plakate. Na žardinjerama, izlozima lokala, zidovima zgrada. Nije baš jednostavno uhvatiti te ljude. S druge strane ne možete da nekoj stranci pišete kaznu, zato što su se pojavili njihovi slogani. Oni uvek mogu da kažu da je to neko drugi zalepio. Kazne se kreću od 5.000 za fizička lica do 50.000 za pravna, što političke partije i jesu – kaže Radaković.

Share.

Leave A Reply